23 Temmuz 2018 Pazartesi

GENÇ KARDEŞİM;
Yeryüzündeki varlığı yalnızca gündelik yaşantıdan ibaret olmayan; adalet, eşitlik,özgürlük gibi erdemli davranışlarla bezeli olan milletimizin güzide gençliği...
Sizler aynı ecdadınız gibi bütün insanlık alemi için mazlumların safında saf tutup zalimlere karşı duruşlar sergilemek durumundasınız. Tarihi misyonunuz bunu gerektirmektedir.
Bunun için sağlam iman ile samimi davranışlar üzerine bir hayatı gaye edinmelisiniz. İlimde, irfanda, kültürde, sanatta ve ahlakta yaradılış fıtratı üzerine kendinizi yetiştirmek durumundasınız.
Özellikle insanlık aleminin büyük buhranlar yaşadığı bu günlerde barış, kardeşilik iyilik üzerine düşünen-çareler arayan ve bu doğrultularda gayretkeş olan bir gençlik yalnızca milletimiz için değil bütün alemin huzuru için elzem olan bir arayışın adresidir.
Senin mayanda bütün bu özellikler istisnasız mevcuttur kardeşim.
Yeter ki kendini önemse...Ciddiye al!
Sensin "O"!
Bugün millet olarak "dirliğimizin, birliğimizden geçtiği" bilinci ile varlığımızdan rahatsız olan düşman unsurlara karşı her zamankinden fazla olarak uyanık olmak durumundayız.
Bitmek bilmez Haçlı Seferlerini bağrında eritecek olan "Sen"sin!
Batının rezil kültür işgalini durduracak olan...
Müslümanları birleştirip, İslam'ın kendi kültür kuvvetlerini kuracak, işgalcileri tepeleyip Kudüs'ü...Mescid-i Aksa'yı...ve dahi, Kabe'ye gerçek özgürlüğünü verecek olan...Şeytani şer güçlerin beyinlerimizde, yüreklerimizde, evlerimizde ve yaşadığımız şehirlerde ki hakimiyetini nihayetlendirecek olan, sensin; SEN!
Bunun için doğru okumalar yapmalısın...Yazmalısın da ayrıca!
Peki, şimdi değilse ne zaman?
Hemen!
GENÇ KARDEŞİM!
Sana FİL suresini hatırlatacağım;
Minicik kuşların kocaman filleri nasıl yendiğini anlatan sureyi.
Yaşadığın hayatta kendini ne zaman kuşlar gibi küçük ve savunmasız hissedersen hemen FİL suresini hatırlamanı isterim.
Bizim inancımızda, tarihimizde ve kültürümüzde büyük ve güçlü olanlar HAK sahipleri karşısında her zaman en güçsüz, en zayıf olanlardır GENÇ KARDEŞİM!
ALLAH kendinden yana saf tutanlarla bir ve beraber olur. "O" ise kimden yana olmuşsa galibiyet ve zafer ondan yana olur.
Bizde imkansız diye birşey de yoktur.
KÜN FEYEKUN vardır!
Çünkü "O" ol der ve o olur!
Bizim hikayelerimizde kuşlar filleri hep yener be kardeşim!
Fil Suresi;
Kabe'yi yıkmak isteyen Yemen valisi, Habeşistanlı komutan Ebrehe'nin fillerle Mekke'ye hücumunu ve sonuçta ordusuyla birlikte yok olup gitmesini konu almıştır.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın ismiyle
Görmedin mi Rabbin ne yaptı fil sahiplerine!
Onların tuzaklarını boşa çıkarmadı mı?
Üzerlerine sürü sürü kuşlar saldı.
Onlara balçıktan pişirilmiş sert taşlar atıyorlardı.
Derken onları, yenilmiş ekin yaprağı gibi kılıverdi.
Değerli Gençler !
Yaşadığımız hayatı anlamlı kılmanın, hayatta iz bırakmanın yolu okumaktan, aynı zamanda da yazmaktan geçmektedir. Tarih; bize okuyan-yazan, araştıran ve aklı kirletmeden kullanan insanların ve toplumların muazzam derecede ilerlediklerini, zenginleşerek müreffeh hale geldiklerini göstermiştir. Bu gerçekliğin en güzel örneğini yakın tarihimizde atalarımız bizlere bilimde ve sanatta yaşayarak göstermişlerdir. Onları hayırla ve saygıyla yad ediyorum.
Kıymetli Gençler !
Şimdi daha çok okuma ve araştırmalarda bulunarak milletimize ve insanlığa karşı görevlerimizi yapma zamanındayız. İrfan ve hikmeti önceleyerek okuma zamanı... İnsanlığa huzur sunacak formülleri yakalayarak okuma zamanı... Zihinlere yanlış düşünceleri koyarak insanı köleleştirmek isteyenlere 'dur' demek için okuma zamanı...
Lütfen anlayarak okuyun, düşünerek okuyun. Vizyonunuzu geniş tutun. Özgün düşünün.
Size güveniyoruz. Geleceğimizi inançlı gençler olarak size güvenle teslim edeceğimizi biliyoruz.
Durmak yok; okumaya, araştırmaya ve çalışmaya devam.
Kalem sahipleri olarak, aynı zamanda yazmaya da...
Hepinizi sevgiyle selamlıyor başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder