8 Mayıs 2019 Çarşamba

GDO LU MISIR

Şaşırtmadı kahpenin dölleri bu kez de,  Ramazan ayı yine ateşler içinde karşılandı Filistin'de Siyonist İsrail'in top atışları karşılığında.
Şaşırmıyoruz yine mubarek 3 aylar içinde kaç şehid verdik; dinsiz, imansız, Allahsız ve ahlaksız kominist, faşist kürtçü pekaka terörüne? Ve bu kahpeleri demokrasi bilmem ne gibi teranelerle milletin meclisine sızmış uşaklarınca, lejyonerlerince çemkirmelerine.
Şaşırmıyoruz "kadına şiddet" gibi hassas konunun arkasına sığınan bilumum sapkın-leşcinsel yapının esas hedeflerinin gençlerimiz ve aile olduğuna...Bunu da abdestli kapitalistlere anlatmakta nasılda zorlandığımıza! Kadim toplumun kadem gibi kurumları oldukça nasıl anlatabiliriz ki, hoş!
Hoşt köpek!
Ermeni soykırımı palavra ve iftiralarına destek veren Fransa kendi ülkesinin başkentinde "sarı yelekliler" e bile tahammül edemeyip kaç kişiyi öldürüp kaç kişiyi yaralarken...sokaklar alev alevken neden Amerikan köpeği şu meşhur demokrasisini Paris'e getirmeyi düşünmez ki? Bırak artık Venezuellanın peşini!
Kim sorguluyor ki son 42 yılda dünyadaki mevcut canlı varlığın %58 inin kaybolmak üzere olduğunu, kaybolduğunu? Bu gerizekalı hegemonların hakimiyetinde bulunan insanlık nasıl sorgulayabilir ki gerizekalı birer kölelere-zombilere dönüştürüldüğünü?
İmdi?
Kendisini her daim "Osmanlı" olarak ifade eden Kadir Mısıroğlu büyüğümüz kulluk vazifesini hitam ettirdi. 
Fikirde Müslüman yaşantıda gavurlaşmış bu toplumda neyi nasıl konuşacağını şaşırıyor işte insan. 
Fikirde insan yaşantıda vahşi br hayvan bu dünyada neyi nasıl konuşacağını şaşırıyor işte insan!
Mısır'a...Darbekatör, yani batının tasmalı köpeği Sisi yönetimindeki Mısır'a hiçbir sorgulama yapamayan kafalar...
Mısır'a...Yani GDO'lu Mısır'a ve da hi Cargill'e süklüm püklüm kal, ömrünü avmlerde fast food kuyruklarında geçir...
Ömrünü 64 esere dönüştüren...herkesin dut yemiş kargaya döndüğü istibdat yılları 60'larda bütün köpeklere karşı kükreyen...Rabbini ululayan...Moskof mezaliminden...Yunan zulmünden dem vuran adam'a...
Sırf putperest olmayın! İçinizden birilerini tanrı edinmeyin diyen adama...
"Aziz gençler;
Haddinizi de bilin, Hakk'ınızı da bilin!
Ezik olmayın! Siz bir imparatorluğun varisisiniz. Dünyaya o gözle bakın." diyen adama çemkirenleri anlamaya çalışmayın artık.
Onlar imanlarını, akıllarını, ahlaklarını yitirdiler.
Onlar ki yine bu milletin ecdadının çocukları!
Neye dönüşüyoruz görmüyor musunuz?
İslamcısı, koministi, faşisti, dinsizi topyekun batının ahlakını ve yaşantısını taklide yeltenmişiz...yeltendiğimiz yetmediği gibi bir de "kendinize gelin " diyenlere de tavırlanıyoruz, hırlıyoruz.
Misal nasıl sorgulamayız, 1923 denilen tarihin bir kuruluş olduğuna seviniyoruz da bu aynı zamanda bir yıkımında tarihi değil mi? 
Halimiz şu ki son model bir arabamız var. Keyfi bir şekilde (gaflet, delalet ve ihanet içinde) tarih duvarına tosluyoruz. Araba perte çıkıyor. Arabadan geriye kala kala bir direksiyon kalıyor. Sevinçten çıldırıyoruz elimizde kalan direksiyon simiti içinde. Sonra da ağzımızla düüüttt diyerek 100 yıldır bilinmezlik sokağında tarihin dolaşıp duruyoruz işte. 
Kadir Mısıroğlu her nefs gibi süresini bitirdi ve hesap gününe yolculuğuna başladı.
Bu arada İstanbul seçimleri yenilenecek mi?
İnsanın hayatı seçimlerinden ibaret değil mi?
...
Hayrlı Ramazanlar diliyorum.
Uzun yazmayayım...Sıkmayayım canınızı. Okumayı sevmeyen bir toplum olduk işte. 
Ahvalimiz bu... 

fehmi demirbağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder