11 Temmuz 2014 Cuma

HERKES HEROTÜRK OKUYOR! YA SİZ?


1453 Küçükçekmece Bilgi Evi öğrencisi ve ebeveyni, Fehmi Demirbağ’ın ‘Kahramanlar İstanbul’un Fethinde’ adlı kitabını okudu.

Küçükçekmece Bilgi Evleri’nde Değerler Eğitimi kapsamında düzenlenen kitap okuma etkinliğinde, Fehmi Demirbağ da veliler ve öğretmenlerle birlikte hazır bulundu. Küçükçekmece Belediyesi tarafından tüm katılımcılara hediye edilen kitaplarını imzalayan Demirbağ çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. 
‘ÇOCUKLARIMIZI YETİŞTİRDİĞİMİZ KÜLTÜR ÖNEMLİ’ 
Öğrencilerle birlikte kitap okuyan Demirbağ, “Bugün Türkiye’de her şey açık açık konuşuluyor. Konuşulmayan tek şey çocuklarımızı hangi kültürün değerlerine göre yetiştirdiğimiz. Bir sürü TV kanalı var ancak bir tane bile kahramanımız yok. Çocuk edebiyatı dediğimiz zaman aklımıza hep dünya edebiyatı geliyor. 2071’i hedefliyorsak eğer, çocuklarımıza doğru kodlama yapmak durumundayız. Çocuk dergimiz yok. Aileler ile çocuklar aynı dili konuşamaz olmuş durumda günümüzde.”dedi. 
Fehmi Demirbağ’ın ‘HeroTürk’ serisinden olan ‘Kahramanlar İstanbul’un Fethinde’ adlı kitabında 1’i Türk 5’i yabancı 6 çocuğun macera dolu hikayesi anlatılıyor. Yazar kitabında hem İstanbul’u hem de İstanbul’un Fethi’ni eğlenceli bir dille ele alıyor.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder