10 Mayıs 2016 Salı

SAYIN BASIN MENSUBU KARDEŞLERİM...

ÜMMETİN GÖZ BEBEĞİ ASİL TÜRK MİLLETİ!


Cehalet baltasıyla dalları ve gövdesi dahili ve harici bedbahtlarca budanan...lakin Yüce Yaradanın tecellesiyle köklerini kurutmayan, tarihin tüm şeytani güçlerine karşı hayatın her alanında ve her mücadele kulvarında direnen milletimiz; Hak yolunda, ilim, irfan yolunda, adalet ve merhamet yolunda şehadetinin ve tevhid anlayışının misyonu gereği tekrardan kıyama kalkmıştır.

Bu kıyamın şimdiki adı "DİRİLİŞ" tir Elhamdülillah!

Kısa bir zaman diliminde yalnızca iç saiklerinin dinamiğinin gereği olarak bir araya gelen Anadolu insanı Türkiyenin en büyük stklarından birini oluşturmayı başarmıştır. Bu yapılanma yurt dışında da büyük teveccüh görmüş dünyanın çok yerinde de böylelikle teşkilatlanmasını gerçekleştirmiştir.

Kurulduğu andan itibaren ümmetin, mazlumların, milletin...hassaten de devletin...ve devleti temsilen reis-i cumhurumuzun safında tavır alan DİRİLİŞ BAŞKANLARI yıkıcı değil yapıcı eylemler gerçekleştirerek HAK YOLUN yolcuları olduklarını kamuoyu ile de paylaşmaya çalışmıştır.

İşte şu an gerçekleştirdiğimiz eylemlerimizden olan "BENİM ANAYASAM" çalışmasıda bu kavildendir.

Biz diyoruz ki;

1908 sened-i ittifakından beridir Osmanlı şemsiyesi altındaki ümmetin boynu batıcılık urganıyla çekiştirilmiş...emperyal niyetlerle ve amellerle bütün organları lime lime edilmiştir.

En büyük hesaplaşma arenası vesayetçi organizasyonların işbirliği ile ANAYASA çalışmalarında sahnelenmiştir.

ARTIK YETER!


Diriliş Başkanları genel başkanımız sayın Hasan Türksel'in ifadesiyle diyoruz ki;

"TÜRKİYENİN HEDEFİ BÜYÜDÜKÇE
HEDEF TAHTASINA KOYUYORLAR
AMA BİLMİYORLAR Kİ
ARTIK TÜRKİYE NİN
DİRİLİŞİ ENGELLENEMEZ!"

Anayasa tartışmalarında biz de safımızı milletten yana seçiyor ve TÜRKİYE'NİN İLK SİVİL ANAYASASININ yazılması gerektiğini iddia ediyoruz, TALEP EDİYORUZ!

MİLLET KENDİ ANAYASASINI KENDİ YAZSIN!

13 mayıs 2016 da Cuma namazının hemen sonrasında "BENİM ANAYASAM" KİTABINI halkımıza dağıtacağız.

Türkiye genelinde 25 il ve ilçelerinde bu çalışmamızla "YETER, SÖZ MİLLİ İRADENİNDİR" diyoruz.

Halkımız boş olarak dağıtılan Anayasa kitabını kendi istekleri doğrultusunda kendi yazacak. Daha sonra bu kitapları ücretsiz olarak Diriliş Başkanlarına teslim edecek. Hukuk komisyonumuzla birlikte halkımızdan gelen talepleri biz de başta TBMM başkanımıza ve ilgili kuruluşlara sunumunu yapıp, kamuoyu ile de sonucu paylaşacağız.



FEHMİ DEMİRBAĞ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder