9 Nisan 2017 Pazar

CUMHURBAŞKANININ HER BİR SÖZÜNÜ KİTABA DÖNÜŞTÜRÜYOR!

150 YILLIK KÖHNE ZİHNİYETE DUR DEMEK İÇİN;
"ONE MİNUTE!"


Yazar Fehmi Demirbağ'ın yakın zaman önce çıkardığı eserlerden biri olan "ONE MİNUTE" oldukça iddialı bir çalışma olmuş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta söylediği sözden yola çıkılarak yazılan kitapta toplumun uyanışına yönelik bir yol haritası çizilmiş. Okuyucuları düşünmeye teşvik eden kitapta çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakabilmek için yapılması gereken, atılması gereken adımlar, var olan sorunlar ve bunların çözümüne yönelik öneriler bulunuyor.
Yazar eserinde her yeni günün bilgi, kültür,ahlak, fazilet, iyilik ve güzellik bakımından bir önceki günden daha üstün olması için çalışılması gerektiğine vurgu yapıyor. İyi bir okursanız kitaplığınızda mutlaka bulunması gereken bu özel eseri almayı sakın unutmayın.

EZBERLERİ BOZACAK BİR KİTAP DAHA;

"DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR!"


Fehmi Demirbağ'ın kaleme aldığı DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR kitabı yine çok ses getirecek. Efor Yayınlarından çıkan ve yakın zaman önce raflarda yerini alan eser Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sürekli vurgu yaptığı, dile getirdiği "Dünya Beşten Büyüktür" sözünden yola çıkılarak yazılmış.
Kitapta, beş büyük sektörün, yani uyuşturucu, silah, enerji, ilaç, tarım ve gıda ile bunlara hakim olan hegomanik yapıların terörize hareketlerini ve yapılanmalarını anlatıyor.
Bu sektörlerin arka plan organizatörleri olan CFR, Üçlü Komisyon, Bilderbergler, CIA ve Vatikan...Bir de bunların koruyucusu Birleşmiş Devletler detaylıca kitapta anlatılıyor. Bu özel eser için kitaplığınızda yer açmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder