9 Ekim 2018 Salı

ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR?

* Bir Alman ailesinde çocuklar bir Alman gibi yetişir. Toplum da çocukların bir Alman gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir Fransız ailesinde çocuklar bir Fransız gibi yetişir. Toplum da çocukların bir Fransız gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir İngiliz ailesinde çocuklar bir İngiliz gibi yetişir. Toplum da çocukların bir İngiliz gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir Rus ailesinde çocuklar bir Rus gibi yetişir. Toplum da çocukların bir Rus gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir Amerikan ailesinde çocuklar bir Amerikalı gibi yetişir. Toplum da çocukların bir Amerikalı gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir İtalyan ailesinde çocuklar bir İtalyan gibi yetişir. Toplum da çocukların bir İtalyan gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir Belçika ailesinde çocuklar bir Belçikalı gibi yetişir. Toplum da çocukların bir Belçikalı gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir Japon ailesinde çocuklar bir Japon gibi yetişir. Toplum da çocukların bir Japon gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
* Bir Çin ailesinde çocuklar bir Çinli gibi yetişir. Toplum da çocukların bir Çinli gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet gerekli desteği verir.
Örnekleri çoğaltabiliriz.
Ama...
* Bir Türk ailesinde çocuklar bir Rus, Amerikalı, İngiliz, Fransız, Japon, Çinli, Alman gibi yetişir. Toplum da çocukların bir gavur gibi yetişmesi için gerekli şartlara haizdir. Devlet te okullarıyla bu ahmaklığa gerekli desteği verir. Allah'tan devreye Azrail girer. "Ölüm Var Hacı" gerçeğiyle ecdadının yolunu hatırlatır; tabi 35' inden sonra. Onlarda doğrunun nasıl olacağını bilmeden aynı hatalarla çocuk yetiştirmeye devam ederler. Bunun adına da demokratik-çağdaş yaşam tarzı derler.
ÇOCUK EDEBİYATI MİLLİ DEĞİLDİR.
ÇİZGİFİLMLER, İNTERNET OYUNLARI.
OYUN VE OYUNCAKLAR...
HATTA ÇOCUKLARININ ÜZERİNDEKİ URBALAR, KURSAKLARINA GİREN MAMALAR...

ANCAK TÜRKİYE' DE HERKES ALİMDİR. HERKES HER ŞEYİ BİLİR AMA HER ŞERDEN HABERSİZDİRLER!

Türkiye'de "Türk Ailesi" olmak zordur vesselam!

Ümmet mi deseydim yoksa, bütün bu sıkıntıları topyekün yaşayan!
Batılılaşmanın ve modernitenin kıskacında yaşayan...
müşriklik sathında olan...



FEHMİ DEMİRBAĞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder