8 Ekim 2018 Pazartesi

ŞOK HABER!

Hani biliyorsunuz Suud kökenli Amerikalı gazeteci Suud konsolosluğunda kaçırıldı ya... Cemal Kaşıkçı!.. İşte bu olayı organize eden de aşağıda isimlerini zikredeceğimiz iki hatun kişi. Aldığımız istihbarata göre CIA başkanı Stan Lee'nin bu olayı Anthony Tony Stark ile (Stark End. Company Yön. Kur. Bşk) birlikte düzenlediler.
Olay şöyle gerçekleşti: Dünya Paganizm Kongresi için İstanbul'a gelen Amerika'lı katılımcılar Hollywood Üniversitesinden çok sayıda bilim adamı gizli yapılan kongre için otellerine yerleştiler. Olayı başka boyuta indirgemek için kongre katılımcılarından iki güzel bayan magazinciler üzerinden dikkatleri başka yöne çekmek istediler. Olay gazetelerde şöyle yer aldı:
"Dünya jet sosyetesinin ünlü isimlerinden Peter Parker'ın sevgilisi Mary Jane ile Clark Kent'in sevgilisi Louis Lane dün İstanbul'un güzide mekanlarından Bebek' te görüntülendiler. Birlikte kumpir yiyen iki arkadaş, Türk kadınlarının daha da çağdaş olabilmeleri için her alanda büyük mücadele gösterdiklerini belirttiler. Avrupa Birliği fonlarınca desteklenen projelerinin tanıtımı için de özellikle Türk sosyal medyasının laik trollerinden destek istediler.
Yaptıkları açıklamada "Türk kadınlarının İslam'ın baskısından bir an önce kurtarılmaları gerekiyor" dediler.
Özel hayatlarında aynı zamanda lezbiyen olmakla iddia olunan ikilinin rahat tavırları gözlerden kaçmadı."
Louis' in şimdiki Ameri-kan başkanı Donald Trump' un eski kız arkadaşı olduğunu da belirtelim. Ayrıca Vietnam savaşında Donald ile birlikte görev alan Clark' ın da Melanie' nin eski eşi olduğunu...
Clark'ın Rockfeller ailesinden olduğunu...
Peter' in de hem Gotham' lı iş adamı Bruce Wayne' nin ortağı olduğunu...ve hem de Rothsıld ailesinden olduğunu da belirtelim. Ortak dedelerinin de Yüzbaşı Tommiks olduğunu.
Ayrıntıları Daıly Planet gazetesinin arşiv sayılarından okuyabilirsiniz.
Bir küçük ayrıntı daha... Peter Parker' in Kalemity Cane isimli halasının ünlü misyoner Florence Nightingale ile kuzen oldukları da hatırlanması gereken notlardan.
Konumuza gelelim. Suudi yöneticiler "İslamizasyon-Ilımlı İslam" projesi kapsamında ülkenin sahillerini turizme açmaya karar verdiler. Bütün bu olaylara karşı muhalif tutumuyla bilinen gazeteci de olanları Dünya kamuoyuyla paylaşmak istedi. Aynı zamanda düğün hazırlığı içinde bulunan gazeteci resmi işlemler için konsolosluğa girdiğinde kendisini Amerikalı görevli Anthony Tony Stark ekip arkadaşlarıyla karşıladı. İçerde neler oldu bitti henüz net bir bilgimiz yok. Gazetecinin çıkan arbede de kazara ölmüş olabileceğinden de söz ediliyor.
Bu arada Dünya Pagan Kongresi birkaç saat önce bitti. Alınan önemli kararlardan bir kaçından bahsedeyim sizlere.
1. Deizm teşvik edilecek
2. Moda ile sokaklara hakim olan çıplaklık alkışlanacak
3. Eşcinsellik yaygınlaştırılacak
4. Ekonomik sıkıntılar körüklenecek. Milletin devletine olan güveni sarsılacak.
5. Protez kolların kutsallığı yaygınlaştırılacak.
6. Cahiller kışkırtılacak. Cehalet güzeldir anlayışı yaygınlaştırılacak.
7. Behlül ile Bihter'in aşkları Ferhat ile Aslı'nın aşkından daha önemli hale getirtilecek.
8. Hamburger ile Kuru Fasülyenin kavgası üzerine önemli sempozyumlar düzenlenecek.
Gibi...
Asparagas bu haberle ilgili ayrıntıları bilahere vereceğim. Kim ki bu habere komplo teorisi derse kaynanası ölsün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder