18 Aralık 2018 Salı

NOELDE...NE ELDE VAR NE AYAKTA! AYAKTA UYUTULUYORUZ! BIZITTIRICIS; HAPY ULAN HAPY! yUTTUK AMMA HAPI! TUUUU YOU!
Rahat olun, aman keyfiniz kaçmasın
Yılbaşı tatilini nerede geçireceksiniz? Hangi otelde olacaksınız? Sevgilinize kırmızı don alacak mısınız? Piyangodan büyük ikramiye çıktığında paranızın bir kısmıyla cami yaptıracağınızdan eminim ama. Çünkü siz dindarsınız. Allah'tan korkarsınız. Ayrıca endişelenmeyin; ki zaten belediyelerimiz yılbaşı sabahı sarhoş olursanız evinize ulaşmanız için serviste verecek. Sağlık bakanlığı da hizmetinize amade. Ancak hindi etini de fazla kaçırmamanızı öneriyor uzmanlar. Hazmı zormuş. Amman dert ettiğiniz şeye de bir bakın hele; siz bu zamana değin neleri hazmetmediniz ki?
Kafanızı haybeye lüzumsuz meselelerle bozmayın. Rahat olun, aman keyfiniz kaçmasın. Ki hayatlarımız karıncalı ve siyah beyazda olsa artık tv'lerimiz renkli. Çokta kanalımız var. Orhan Gencebay yılbaşı gecesi artık "batsın bu dünya" demiyor. Nesrin Topkapı'yı hatırlayan da kalmadı artık. O gece alternatif yılbaşı etkinliğine iştirak etmek isteyenler lütfen "Mekke'nin Fethi" organizasyonlarına katılınız. Hatta bu yılbaşı Kudüs konusu sıcaklığını korurken sloganlarınızı geniş tutunuz. Biraz Yemen sos'u katınız...Arakan, Türkistan filan da...
Hatta Yılbaşına ramak kala Fahrettin Paşa konusunda da paylaşımlar ve yorumlar yapın. Onun iki yıllık şanlı direnişinden söz edin. Açlıktan çekirge yemelerinden,at sidiği içmelerinden alabildiğince duygusallıkla bahsedin. Lütfen bu tür mevzuları oturduğunuz avm' nin starbuck cafesinde yapmayınız ama. Samimiyetiniz hususunda dramatik kalırsınız. Ama bu arada Kastamonu halkı Fahrettin Paşa hemşerimiz edebiyatına baksınlar. Ne akılları ne de bütçeleriyle şu Medine Müdaafası hususunda bir film çekelim de neslimiz ecdadını öğrensin demesin. Tıpkı Tokatlılar'ın Gaziosman Paşa'dan bahsedipte lakırtıda kalmaları gibi. Malatya'lıların Battal Gazi muhabbetleri gibi. Düşünsenize 81 vilayetimizin anlatacak en az 81 hikayesi ve kahramanı var.
E hadi yetkili abiler ablalar. Gelin çağın şu sinema dilini kullanalım artık. Ya da çocuklarımıza Noel Baba filmlerini izletmeye devam edelim. Oyuncaklarını hediye edelim doğum günlerinde batının kahramanlarının. İdeal bir batılı genç olarak yetiştirmeye devam edelim. Basında silik olarak yer alan haberlere itibar etmeyelim. Hem cadılar bayramı geride kaldı. Cadı'ya dönmüş feminist ablalar el üstünde amma!
Misal, "Bağladıkları başörtülerini çıkarmayan Kaşgarlı Müslüman kadınlar, Komünist yönetimin emrindeki katil güçler tarafından diri diri yakıldı! İşgalciler tarafından gözaltına alınan milyonlarca insandan bir daha haber alınamadı. Müslüman bölgelerini sürekli tehdit ederek devriye gezen İHA’larla, Uygurlu gençler vahşice katledildi. Ağustos ayının sabah namazında Kaşgarlılar 30 bin şehidini ebediyete uğurladı. Pardon bu haberler önceki senenin haberleriydi. Fırat'ın doğusuna bakalım biraz da.
Yaşları 11 ila 12 arasında değişen çocuklar ağır terör suçlusu olarak kurtulmanın mümkün olmadığı hapishanelerde ölüme mahkûm edildi. Çin Komünizm yönetiminin Başkanı Mao’nun dikta döneminde Doğu Türkistan sokaklarına yerleştirilen azılı suçlular, serseriler, eli kanlı ağır silahlı Çin asker ve polislerine Müslümanları vurma emri verildi."
Ah pardon! Konumuz Türkistan değil di değil mi? Şu an konumuz Trump üzerinden Kudüs. Paris'in yeni modası Sarı Yelekliler. Arakan'da değil. Ki fırsatçı stk lar dört gözle kan ve gözyaşı kokusuna kilitlenmiş durumdalar. Hay Allah Ramazan'a ve Kurban'a da çok var. Sahi 2019 seçimlerine ne kadar kaldı?
Starbucks cafede bir kedi cinsi hayvanın dışkısından elde edilen kahve çekirdeklerinden elde edilen mayiyi besmeleyle yudumlamak lügatlerimizde yer alırken, kimin neyine Fahrettin Paşa'nın sefalet içinde yaptığı Medine savunması.
"Bu Arap köpekleri" de fazla oldu yorumu gazımızı almaya yetiyor da artıyor bile. Kaşıkçı cinayeti Kaşıkçı elmasına döndü ye la?
Derine dalmayın kardeşim...Neyse...Basınca maruz kalırsınız. Yüzeyselliğe devam. Kahrolsun yahudiler, yaşasın bizimkiler sloganı bizi kıyamete kadar götürür sananlara son sözüm. Elhamdülillah bu yazıyı sonuna kadar okumadınız. Keyfinize bakın. Halel gelmesin huzurunuza. Sahi...Arabalarınızın arkasından "Huzur İslam'da" yazısını kaldıralı çok oldu değil mi?
Kadın vaizleri ciddiye alın artık. Yanmaz kefenlerin bile modası geçti nasılsa.
FEHMİ DEMİRBAĞ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder