19 Kasım 2017 Pazar

OKULLAR AÇILIRKEN YOGA YAPINIZ!

Heri Potır yaş grubundan, ergen bir gençsin. Büyüklerin uygun görmüşler İstanbul'da bir oyun fuarı düzenlenmesine müsaade etmişler. Hem de Facebook Kanada'da yapay zeka araştırma laboratuvarı kuracakken. 1 milyar dolarlık bir pazardan bahsediyorum yani. Ki sen Milli çocuk ve gençlik edebiyatından mahrum büyümüşsün. Çizgi filmler filan hepten teslis inancı yüklemli. Oyuncak hususunda da batının rol modellerini tutuşturmuş eline ebeveynlerin, henüz sen melaike kıvamındayken.
Çağdaş laik abi ve ablaların modern ibadet hükmüne Yoga diye bişeyi kondurmuşlar. Geçen sene Denizli de kutladıklarını...Bu sene de Trabzon'da düzenlemek istediler Uluslararası Yoga Festivalini. Allah'tan lazlar müsaade etmediler bu merasime. Ki valilik, belediye başkanlığı, kurum-ve kuruluş ile nice setekanın (stk) onayladığı bu ayin milletin reddiyle bitiverdi.
Bakın uyarayım, bu yoga yakın gelecekte başımızın belalarından biri olacak. Aynen tarot, marot adı altındaki fal organizasyonları gibi. Milletin akaaidini parçalama hususunda kumar, faiz, içki-uyuşturucu ve zina faaliyetlerinin bilumum çağdaşlık maskesiyle milletin gündelik yaşantısına boca edildiği gibi. Ki İslamı gerçeğiyle yaşaması ve anlatması gereken kişi ve kurumlar rezalet durumlarıyla gençlerimizin rol modelleri değiller.
Hele ki ensestlik kuşatmışken gençlerimizi...yozlaşma...uyuşturucu...fuhuş...eşcinsellik...deistlik...
Vallahi hiç bir gencimizi hiçbir sloganla kendi değerlerimize ikna edemeyiz.
Bunun sonu çöküştür!

Efendim malum...Okullar açılıyor. Keşke açılmasaydı. Milli Eğitimin açacağı tahrifatlarla ilgili bir seneye daha adım atıyoruz. Allah evlatlarımızı biz büyüklerin şerlerinden korusun. Zavallı küçükler.
Reis dedi ki; Teog kalkmalı.
Aman be reisim... Fetö denilen bir parazit yapıyı ortaya çıkartan bu milli eğitim mevzuu sizin bir iki talimatınızla adam mı olur?
Bence siz kendinizi yakın gelecekte başımıza bela olacak Ak-fetö davalarına hazırlayın.
2019 seçimlerinin nefesi üstümüzde.
Siz fırçalıyorsunuz mental yorgunluğundan bahsederek bu zamana değin fetöyle kucak kucağa yol yürümüş zevatları. Aman Allah'ım; kimse üzerine alınmıyor!
Bırakın gidin diyorsunuz; küpümü doldurmadan şurdan şuraya gitmem havasında bir sürü yine ekose ceketli adam.
Demedi demeyin;
Bu kafa ve bu yapıyla...Belediyelerin...Maazallah...çok önemli adresleri elimizden çıkar. Mecliste de mevcut çoğunluğu elde edemeyiz. Reisim sizinde seçilmeniz....Gül gibi...kontratak bir isimle cebelleşmek durumunda kalırsanız...Belki bu millet size...son kez ama...bir teveccüh daha yapabilir. Siz ise kuracağınız hükümette yine yalnızları oynarsınız.
Ve sırtlanlar...
İstikameti tatmin olunmayan fetö davalarını...bir bakmışsınız Ak-fetö davalarına dönüştürüverirler.
Gelin...yol yakınken...3-5 kelle alınız. Cerrahi bir işlem yapmazsanız...Malum kellenize susamışlar etrafınızda fırsat kollamaktalar. Sizinle birlikte...bu zamana değin Akparti davasında en ufak nemalanması olmayan bizleri de sizlerle birlikte...
Ki bugün...uçak yolculuklarında...sanatçı buluşmalarında masanıza aldıklarınız....diyecekler ki; biz demiştik!

Ki; kürdistan referandumu...Bölgedeki savaş...Hatta Arakan!

İşler bu kadar ciddiye binmişken...
Allah yar ve yardımcımız olsun!

FEHMİ DEMİRBAĞ


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder